Thuis ProductenIndustriële Stofzuiger

27L 600W Grote Mechanische Ultrasone Reinigingsmachine/Reinigingsmachine van de de Industrie de Ultrasone Schonere/Kleine Lijst

27L 600W Grote Mechanische Ultrasone Reinigingsmachine/Reinigingsmachine van de de Industrie de Ultrasone Schonere/Kleine Lijst

  • 27L 600W Grote Mechanische Ultrasone Reinigingsmachine/Reinigingsmachine van de de Industrie de Ultrasone Schonere/Kleine Lijst
  • 27L 600W Grote Mechanische Ultrasone Reinigingsmachine/Reinigingsmachine van de de Industrie de Ultrasone Schonere/Kleine Lijst
  • 27L 600W Grote Mechanische Ultrasone Reinigingsmachine/Reinigingsmachine van de de Industrie de Ultrasone Schonere/Kleine Lijst
27L 600W Grote Mechanische Ultrasone Reinigingsmachine/Reinigingsmachine van de de Industrie de Ultrasone Schonere/Kleine Lijst
Productdetails:
Plaats van herkomst: CN
Merknaam: CCWY
Certificering: CE ROSH TUV
Modelnummer: CCWY
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: $90-$800
Verpakking Details: karton
Levertijd: op voorraad
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 20.000.000 PER MAAND
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

Benchtop Ultrasone Reinigingsmachine

,

huishouden ultrasone reinigingsmachine

 

 

27L 600W Grote Mechanische Ultrasone Reinigingsmachine/Reinigingsmachine van de de Industrie de Ultrasone Schonere/Kleine Lijst

 


Snel Detail van Ultrasone Reinigingsmachine:
 

Bepaald frequentiegebied van correcte golven in de rol van vloeibare middelgrote binnenkant kan de rol, dit schoonmakende werkstuk spelen een het schoonmaken technologie sindsdien sinds de komst, de aandacht van alle gangen van het leven heeft gekregen. Het gebruik van het ultrasone schoonmaken verbetert zeer de het werkefficiency en het schoonmaken het effect, voorbij, het schoonmaken blinde Hoek, blinde gaten en om het even welke schuilplaats kwade mensen en praktijken maakt moeilijk te bereiken altijd mensen het verwarde, ultrasone schoonmaken van de ontwikkeling voelen en het gebruik maakt dat het werk met relatief gemak. De laatste jaren, met de snelle ontwikkeling van elektronische technologie, het ultrasone wordt schoonmaken met ons dagelijks werk de onafscheidelijke, ultrasone schoonmakende machines door verscheidene generaties van evolutie, geavanceerdere technologie, het effect opmerkelijker is, ook, de prijs ook meer en meer toegelaten in beroepen geleidelijk aan wijd gebruikt.

De ultrasone golfreizen bij vier duizend keer trilling in vloeibare geleiding, wegens ultrasoon is een soort compressiegolf, in het bevorderen van het gebruik van media in de vloeibare drukveranderingen veroorzaakte ontelbare uiterst kleine bellen, het effect van de oorzakencavitatie vacuüm zal zijn, wanneer bellencompressie het vernietigen, het een krachtige invloed zal hebben, en ultrasoon bezit het emulgeren en de neutraliserende actie kan effectiever verhinderen wordt gereinigd het vet om het gewassen voorwerp vast te maken.
 
 
Beschrijving van Ultrasone Reinigingsmachine:
 
De ultrasone celverbreker kan worden gebruikt om dier of plant cellen, bacteriën, gemma of weefsel te breken of zeldzame aarde en diverse soorten anorganisch mineraal poeder te verspreiden. Het is een ideaal apparaat aan speedup chemische, biologische of fysieke reacties, en degass vloeistof.
De ultrasone celverbreker kan emulsoid van 1/100 micron voorbereiden, mengsel homogeniseren moeilijk om worden gemengd polymeriseer sommige kwesties en scheid uit één of andere andere. In het algemeen, kan het diverse functies zoals distillatie, ineenstorting, emulgering, homogenisatie, soliquoid, aberrance, aërosol omhoog verwerken, exsolution en kristallisatie en het voorbereiden van verschillende soorten biologische monsters onder een elektronenmicroscoop versnellen.
 
 
Toepassingen van Ultrasone Reinigingsmachine:
 

In alle reinigingsmethode, het ultrasone is schoonmaken de hoogste efficiency, het effect van één van het beste, zodat het ultrasone kan schoonmaken dergelijk effect, met zijn unieke het werk nauw verwant principe en reinigingsmethode bereiken. Wij kennen, in productie en het leven, moet heel wat dingen, en type van verbinding schoonmaken ook velen moeten schoonmaken, bijvoorbeeld: verwijder verontreinigende stoffen, bagger de objecten uiterst kleine gaten uit, kan de gemeenschappelijke hand reinigingsmethode van vreemde voorwerpen en objecten schuilplaats ongetwijfeld niet aan de vereisten voldoen, zelfs stoom kunnen het schoonmaken en de straal van het hoge drukwater het schoonmaken ook niet aan het vereiste van hoge netheid-graad voldoen, van ultrasone schoonmakende voorwerpen kan dodenbacteriën ook bereiken, wordt de oplosbare organische verontreinigende stoffen, corrosie vermijden, daarom, het ultrasone schoonmaken meer en meer wijd gebruikt op vele gebieden:

(1) de machinesindustrie: roestvrije olieverwijdering, die het schoonmaken meet; De verwijdering van de mechanische gedeeltenolie het derusting, Motor, carburator en automobiele delen van het schoonmaken, Filters, van filterbaggermachine het schoonmaken, enz.

(2) de oppervlaktebehandelingsindustrie: het preplated olieverwijdering derusting, Ionenplateren alvorens schoon te maken; Phosphorprocess; Verwijder koolstofdeposito; Verwijder oxydehuid; Verwijder oppoetsende samenstelling; De van de de oppervlakteactivering van metaalwerkstukken behandeling enz.

(3) de instrumentatieindustrie: de netheid-graad van precisiedelen het hoge schoonmaken vóór assemblage enz.

(4) elektronische industrie: de gedrukte kringsraad behalve hars, lassende vlek, Hoge druk contacteert dergelijke mechanische elektronische delen van het schoonmaken, enz.

(5) de medische industrie: medische apparatuur om schoon te maken en desinfectie, sterilisatie, experimentele schepen die, enz. schoonmaken.

(6) de halfgeleiderindustrie: de netheid-graad van de halfgeleiderspaander het hoge schoonmaken.

(7) klokken eerst, de decoratieindustrie: verwijder olie, vuil, oxydatielaag, oppoetsend samenstelling enz.

(8) de chemische, biologische industrie: het experiment de schepen het schoonmaken, verdeelt vuil.

(9) de optische industrie: de verwijdering van de optisch apparatenolie, behalve zweet, roet het schoonmaken, enz.

(10) van de textielindustrie: schoonmakende textielas, de spindop enz.

(11) petrochemische stof: de schoonmakende baggermachine van het metaalnetwerk en chemische container, schakelaar het schoonmaken, enz.
 
 

 

Specificaties van Ultrasone Reinigingsmachine:

 

productenbeeld

type & specificatie

 

mechanische 27L

Bjccwy-2127T mechanische ultrasone reinigingsmachine

volume: 27 roestvrij L

macht: 600W

interne grootte: 530×325×200mm (LxWxH)

 

 
Concurrentievoordeel van Ultrasone Reinigingsmachine:


Vergeleken met andere soorten reinigingsmethode, toonden de ultrasone schoonmakende machines grote superioriteit. Vooral in specialisatie, heeft de onderneming van de collectiviseringsproductie, geleidelijk aan met ultrasone schoonmakende machines de traditionele onderdompeling vervangen, druk het spoelen, trilling het schoonmaken en stoom het schoonmaken procesmethode geschrobd. Ultrasoon applize hoog rendement en de hoge netheid, wordt dankzij zijn correcte golven in een middelgrote transmissie veroorzaakt wanneer penetrability en cavitatiedrukgolf. Zo gemakkelijk met ingewikkelde verschijning, maken de binnenholte en de fijne lege delen, voor het grootste deel van de olieverwijdering, roest, phosphating proces, zoals in ultrasoon schoon onder de actie van enkel twee of drie te beëindigen minuten, kan zijn snelheid dan traditionele methode aan dozens tijden meerdere keren verbeteren, kan de netheid hoge norm bereiken, die in velen aan de kwaliteit en de productiviteit van de productoppervlakte om hogere gelegenheden te eisen, de meer showcases met andere behandelingsmethodes moeilijk is te bereiken of onvervangbare resultaten.

 

De dienst

Uw onderzoek met betrekking tot onze product & prijs zal binnen 24hours worden geantwoord.
· Het goedgetrainde & ervaren personeel moet al uw onderzoeken in het Engels natuurlijk beantwoorden.
· Werktijd: 8:30 am - 5:30 p.m., Maandag aan Vrijdag (UTC+8).
· OEM & ODM de projecten worden hoogst met ingestemd. Wij hebben hier sterk R&D-te helpen team.
· Uw zakelijke relatie met ons zal aan om het even welke derde vertrouwelijk zijn.
· De goede aangeboden naverkoopdienst, gelieve te keren terug als u vraag kreeg.


Bedrijfinleiding:
Gevestigd in Co. van 1999, van de Wetenschap van Peking Cheng -cheng Weiye en van de Technologie, is Ltd een professionele fabrikant in ultrasone omvormers, ultrasoon materiaal en piezoelectric keramiek. 
In het bijzonder in 2004, onderzochten wij en ontwikkelden ons ultrasoon tubulair omvormermateriaal tot een nieuw product dat het extreme die ongemak verandert door pijpleiding en vacuüm schoon te maken wordt bewerkstelligd in een gemakkelijke taak. Dit product is wijd gebruikt in distillatie, mengeling en molen voor diverse chemische procedures en ontvangen veel lof van onze klanten.

Betaling:
Wij keuren paypal of T/T, de Western Union enz. goed

Het verschepen:
Normaal als uw hoeveelheid niet teveel is, verschepen wij door Fedex uit uitdrukkelijke economie. Of als gevraagde uw door overzees of andere uitdrukkelijk, volgens uw hoeveelheid.

Certificatie: 
CE, ISO9001, ROSH

Contactgegevens
China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online

Contactpersoon: barre

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten