Thuis

China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online Fabrieksreis

Certificaat
China China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online certificaten
China China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online certificaten
Klantenoverzichten
Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Het altijd het beste. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Nul

Ik wil zeggen dat uw zeer goede producten. Dank u voor al uw suggestie, ook goed na de verkoopdienst.

—— M. Abílio Cipriano

Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om u te kennen.

—— M. Johnifere

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4
China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online

  • lopende band

         om onze productenhoeveelheid te verzekeren en op tijd geleverd aan klanten, heeft ons bedrijf van de de Koolstof de Celluloseafdeling、 van de Structuurafdeling、 Elektronische Afdeling om halffabrikaten te veroorzaken, op eind zullen zij hen aan Proudct-assemblage en Testafdeling aan assemb en test geven. Elke afdeling heeft meer dan twee lijnen en sommige automatische productielijnen. Tijdens de gehele productie, zal onze kwaliteitsafdeling volgend om ervoor te zorgen dat elke verbinding van vervaardigde producten gekwalificeerd is. En bij laatste onze andLogistics van de opslagafdeling zal de Afdeling verpakken om hen in een goede voorwaarde te houden in het buitenland verzendt.

  • OEM / ODM

      Wij hebben het beste R&D-team en wij hebben de beste automatische machine, en wegens de vertonings 's structuur, zodat kunnen wij ontwerpen afhangen van wat de klanten ons willen doen, en wij kunnen ook OEM.

  • R & D

    Ons bedrijf heeft meer dan 20 ingenieurs, zijn zij gewerkt in de LEIDENE industrie meer dan tien jaar, en zij zijn in Glux meer dan vijf jaar gebleven, en zij beheersen van productstructuur en system.at dezelfde tijd, hebben wij vele automatiseringsmachine, en wij hebben met velen groot bedrijf over de hele wereld samengewerkt. Zo kunnen wij de meeste vooruitgangsinformatie raken, en wij doen ons beste de nieuwe producten ontwikkelen.

Contactgegevens
China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online

Contactpersoon: Mr. Roni

Tel.: 13825096166

Fax: 86-10-7777777

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)