China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online
Thuis

China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online

China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online

1 2 3
China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online China Polishing Equipment Online
teste
Bedrijfsprofiel

Het Oppoetsen van China Materiaal Online Markt met productie, verkoop en de technische naverkoopdienst als geheel, belast met professionele producten.
Hier is een inzameling van belangrijke merkenfabrikanten op Van Bedrijfs China Gebied. Wij verstrekken slechts hoogte - kwaliteitsproduct.
De fabrikanten hebben de professionele technici van uitstekende kwaliteit en gevorderd modern productiemateriaal. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Hun goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen.

Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en de eminente klantendienst, hebben zij een mondiaal verkoopnet bereikt die Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oceanië en Westelijk Europa bereiken.
Het platform zal diep wortel geschoten worden in de aangepaste zaken van nieuw-stadium Chinese producten, beter en zal bloeien.

Als u vereiste hebt, gelieve te klikken op het Contact van de productpagina „nu „dichtknopen of de fabrikanten van directe contactproducten. De verkoop van de leveranciers zal antwoorden op uw e-mail.

Geschiedenis
 • Locatiobn: Dongguanstad China
 • Vestig in 2007
 • Aantal arbeiders: 40
 • Productiecapaciteit: Approx.1800000 per maand
 • Belangrijke gediende markt: Wereldwijd
 • Productielijn: De zachte pvclspelden, zeer belangrijke kettingen, flesopeners, ritssluiting trekt, medaillons, onderleggers voor glazen, fotokader, flexibele magneet en verschillende andere producten
Dienst
 • 1. ODM & OEM de Dienst
 • 2. Sourcing de dienst
 • 3. Een professionele teller voor de zachte pvc-giften, sourvenir, promotiepunten.
 • 4. R&D-de dienst
 • 5. Mei Shang is een professionele fabrikant in ideale promotieproducten voor om het even welke gelegenheid (zoals conferenties, tradeshows, sportieve gebeurtenissen, aandeelhoudersvergaderingen, herinneringswinkels, bijeenkomsten, en meer).
Ons Team

Mei Shang, die in 2000 wordt opgericht, is een reeds lang gevestigde fabrikant van fijne reversspelden, kentekens, zeer belangrijke kettingen, en verschillende andere producten die van een verscheidenheid van metalen en pvc-materiaal worden gemaakt. Wij hebben douane marketing oplossingen aan elk denkbaar type van cliënt verstrekt. Onze producten hebben het vertrouwen en de erkenning van vele internationaal bekende promotiebedrijven, reclamespecialiteit, groothandelaar, grootwinkelbedrijf en belangrijke sportenconcessies, evenals regerings, zonder winstbejag, en lokale organisaties wereldwijd verdiend. 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Andere

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : $1,000,000-$5,000,000

Export pct : 70% - 80%

Fabriek